راه حل رايانش ابري
راهکارهای شرکت فاواموج در حوزه رایانش ابری:
پردازش ابری مدلی رایانهای است که تلاش میکند دسترسی کاربران را بر اساس نوع تقاضایی که از منابع اطلاعاتی و رایانشی دارند، آسان کند. این مدل سعی دارد با کمترین نیاز به منابع نیروی انسانی و کاهش هزینهها و افزایش سرعت دسترسی به اطلاعات، جواب گوی نیاز کاربران باشد.
عموماً مصرفکنندههای رایانش ابری مالک زیرساخت فیزیکی ابر نیستند، بلکه برای اجتناب از هزینههای سرمایهای، آن را از عرضهکنندگان ) شخص ثالث) اجاره میکنند. آنها منابع را در قالب سرویس مصرف میکنند و تنها بهای منابعی که به کار میبرند را میپردازند.
یکی از مهمترین شاخصهای استفاده از خدمات ابری دور بودن این تکنولوژی از دستکاری کاربران میباشد. بهعنوانمثال؛ مسئولیت داراییهای فناوری اطلاعات و نگهداری از آنها، به ارائهدهنده خدمات پردازش ابری منتقلشده است. کاربران پردازش ابری قادر به تمرکز بر روی ارزش دریافت شده از ابر، به عنوان یکی از راههای سنجش کیفیت پردازش ابری هستند. پردازش ابری میتواند بسیاری از انواع مختلف حجم کارها را در یکزمان انجام دهد.
مدیریت خدمات، در خط مقدم پردازش ابری است و خدمات ابر باید بهگونهای طراحی شده باشد که قادر به اشتراک گذاری منابع، به صورت اجارهای - به کمپانیها – باشد. همچنین باید توانایی مدیریت دادهها به صورت دقیق و مطمئن را داشته باشد؛ برای مثال وقتیکه قطع برق اتفاق میافتد، پردازش ابری مجبور به ارائه برخی از ویژگیها مانند قابلیت اطمینان، امنیت، اداره و مدیریت در تغییرات میباشد.
مزایای استفاده از ابر:
-
حمایت از چابکی کسبوکار
-
صرفهجویی در زمان
-
نقص و خرابی کمتر
-
در دسترسی بودن خدمات
-
مطابق با تمایلات مصرفکننده
-
کاربرد در رسانههای اجتماعی
-
سازگاری با هر نوع برنامهای
تأثیر رایانش ابری در ده سال آینده :
برنامههای درون ابر جایگزین برنامههایی خواهند شد که هماکنون بهصورت محلی در دستگاههایمان نصبشدهاند؛ مانند برنامهی آفیس
اطلاعات، ارزانتر و دسترسی و یافتنشان آسانتر میگردد؛ زیرا ابر، توسعهی برنامه و اتصال به شبکههای آنلاین را ارزان میکند؛ مانند دائرةالمعارفهای آنلاین و سرویسهای ذخیرهسازی اطلاعات آنلاین
ابر سرویسهای اجتماعی نوین را بااتصال کاربران از طریق شبکههای اجتماعی که خود ترکیبی از چند سرویس مختلف ابر اند، میسر میسازد؛ مانند شبکههای اجتماعی فیسبوک، توییتر، گوگل پلاس و ...
ساخت برنامههای جدید آسانتر خواهد شد و مبتنی بر بخشهای ماژولار استاندارد خواهد بود؛ مانند سرویس PaaS کمپانی گوگل (GAE)
نقش سیستمهای عامل اختصاصی در پردازشها و رایانشهای روزمره تقلیل مییابد. با ظهور سیستمهای عاملی مانند گوگل کروم برای شرکت گوگل و آزور برای شرکت مایکروسافت؛ قادر خواهیم بود در تمام اوقات از هرجایی سریع و آسان به ابر متصل شویم.
شرکت فاواموج مصمم است تا با توسعه فعالیتهای خود، کارآمدترین خدمات در حوزه رایانش ابری را ارائه دهد.
- خروجی PDF